Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

KYMCO - ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ HANDBALL

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία MOTO TREND ,που αντιπροσωπεύει την KYMCO στην Ελλάδα η οποία με την χορηγία της δίνει άλλη πνοή και όραμα στο τμήμα μας.
Ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία, και θα εργασθούμε πάνω σε αυτό, με σκοπό  ΜΑΖΙ να πετύχουμε το 3ετές πλάνο μας που είναι να δούμε το τμήμα μας οργανωμένο και δυνατό να παλεύει για την Α1  

Η KYMCO είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής οχημάτων στον κόσμο. Scooter, μοτοσυκλέτες, ATV, ηλεκτροκίνητα οχήματα ελεύθερης μετακίνησης (ΕCV – Electric Convenience Vehicles) και πρόσφατα ηλεκτρικά ποδήλατα (KLEVER MOBILITY) είναι μερικές από τις δραστηριότητες του ομίλου. 
Σήμερα οχήματα KYMCO κυκλοφορούν στους δρόμους των πέντε ηπείρων (ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 85 χώρες) και ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων για ανεξάρτητη μετακίνηση.

Η KYMCO ανέκαθεν δεσμευόταν για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας, στα προϊόντα και στις διαδικασίες παραγωγής, αλλά και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η MOTO TREND SA. που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα απο το 1977 έχει ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων και κάθε χρόνο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.

Η προσήλωση στις αρχές του εργοστασίου αλλά και στην συνεχή βελτίωση της υποστήριξης μετά την πώληση, τόσο στη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών, όσο και στη τεχνική εξυπηρέτηση, έχουν φέρει την  KYMCO  σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης.

Με την επιδίωξη  της καινοτομίας και το σεβασμό στο περιβάλλον, η KYMCO έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά σήματα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.kymco.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: