Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ Κο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

 

Παραδόθηκε το μπαλόνι στην ΟΧΕ απο το ΣΕΦ που περιμέναμε απο τον Ιούλιο για να το χρησιμοποιείσουμε σαν προπονητήριο για το Αντρικό και το Γυναικείο μας.

Την όλη επικοινωνία την ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχαηλίδης Δημήτρης.

Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών (αν και δεν ήταν ποτέ έφορος στο τμήμα) πάλευε να μην κλείσει το αντρικό τμήμα με πολλούς διοικητικούς και μέλη του ΔΣ ανέλαβε πρωτοβουλία (επειδή και κανείς άλλος δεν έδειξε προθυμία ίσως) και έκανε τις επαφές με την ΟΧΕ και τον πρόεδρο Κο Γκαντή.

Δεν θέλω να μπώ σε επιμέρους λεπτομέρειες αλλά μας δόθηαν 3 φορές την εβδομάδα προπονήσεις στον συγκεκριμένο χώρο στις 10.30 με 12.00 μ.μ. (Γερμανικά νούμερα όποιος εχει πάει στρατό καταλαβαίνει) 

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσουμε σαν τμήμα τον Κο Μιχαηλίδη γιατι χωρίς την δική του συμμετοχή ίσως και να περνάγαμε απο έξω απο το μπαλόνι και να το βλέπαμε απλώς!!

Δεν ξέρω εαν θα παραμείνει στο πόστο του ή όχι (αναρτήσεις για παραίτηση) για εμάς είναι απο τους ελάχιστους διοικητικούς (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) που συμπαθούν και προστατεύουν το τμήμα την τελευταία 10ετια και ο Ενας απο τους 2 διοικητικους που γνωρίζω ότι έμπρακτα έχουν "τρέξει" για το χαντμπολλ την τελευταία 10ετία (για την Ιστορία ο άλλος είναι ο Κος Κοζομπόλης Θέμης)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΖΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ HANDBALL!

Δεν υπάρχουν σχόλια: