Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟN ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις "καλπάζουν στον σύλλογό μας.
Ο Γενικός Αρχήγος του Πανιωνίου και Έφορος του τμήματός μας, διεκδικώντας ίση αντιμετώπιση για το τμήμα handball όσον αφορά την δυνατότητα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του "Βαρίκας", έφτασε στην απόφαση να δηλώσει παραίτηση προς το Δ.Σ. του ερασιτέχνη.
Σας παραθέτουμε την  επιστολή που κατέθεσε ο Κος Κοζομπόλης προς τον σύλλογο.



Κύριε Πρόεδρε
Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Με την παρούσα επιστολή σας δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του Γενικού Αρχηγού του συλλόγου.
Τη θέση αυτή, όπως κατάλαβα μετά το Δ.Σ.στις 05/06/2013, δεν χρειάζεται να κατέχω καθώς θέματα λειτουργίας των τμημάτων του συλλόγου αποφασίζονται  από μέλος του Δ.Σ., χωρίς έστω την στοιχειώδη ενημέρωση  του Προεδρείου ή του Δ.Σ. του συλλόγου.
Επίσης παραιτούμαι και από την θέση εφόρου του τμήματος Handball του συλλόγου .
Είμαι σίγουρος ότι ο νέος έφορος θα είναι πιο εργατικός και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τμήμα και κυρίως δεν θα μπει εμπόδιο στο όραμα κάποιων ανθρώπων για το μεγαλείο του συλλόγου.
Δεν παραιτούμαι όμως από μέλος του Δ.Σ. αν και και αυτό θα το ήθελαν αρκετοί .

Με εκτίμηση

Θέμης Κοζομπόλης


Εμείς σαν προπονητική ομάδα (Κατσαράς - Καρασαββίδης) συμφωνούμε απόλυτα με την στάση που κράτησε και θα ζητήσουμε "επίσημα" απο την διοίκηση του συλλόγου "λύσεις" στο γηπεδικό πρόβλημα.

Θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα στις επόμενες 15 - 20 ημέρες και θα σας ενημερώσουμε για τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και την δράση που θα ακολουθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: