Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Κάθε τι έχει αρχή και τέλος στην ζωή μας. Το ζήτημα είναι σε κάθε κύκλο που κλείνει να ανοίγει ένας καινούργιος έχοντας αποκομίσει γνώση, εμπειρία, σοφία για να προχωρήσουμε ακόμα ένα βήμα.
Κλείνοντας σήμερα άλλη μια αγωνιστική χρονιά και αναλογιζόμενοι τις συνθήκες που είχαμε κλείνουμε ένα ακόμα κύκλο στο Handball και θα ετοιμαστούμε να ανοίξουμε άλλον ένα.
Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς παίκτες, προπονητές το κάναμε πέρα από κάθε προγνωστικό ανατρέποντας ΌΛΑ τα δεδομένα.
Τώρα είναι η σειρά άλλων να κινηθούν, να ευαισθητοποιηθούν, να πολεμήσουν να ματώσουν όπως έκαναν όλη την χρονιά οι αθλητές.
Είναι η σειρά της Διοίκησης του Ιστορικού να δώσει την δική της μάχη για να κρατήσει ζωντανή την "Ιδέα" του Πανιωνίου, μια Ιδέα που τα παιδιά την κράτησαν ζωντανή και της έδωσαν αξία.
Εαν τα καταφέρει θα δημιουργήσει μια ομάδα που πιστεύω ότι τα επόμενα 3 χρόνια θα μπορέσει να αφήσει το δικό της στίγμα στο Handball.

Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν να μείνουν όλα μαζί στον σύλλογο, ξέρω ότι αθλητές που δεν ήταν κοντά μας αυτήν την χρονιά θα δώσουν το παρόν εάν οι συνθήκες υπάρξουν με πάθος και αυταπάρνηση, ξέρω ότι μπορούμε να φέρουμε πίσω παιδιά που μας άφησαν μας στεναχώρησαν και απομακρύνθηκαν.
Όλα αυτά όμως δεν παιρνούν από το "χέρι" μας.
Εμείς αυτό που ξέρουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε και σήμερα στον τελευταίο μας αγώνα είναι να μπούμε στο γήπεδο και να "καταθέσουμε" ότι έχουμε.
Εαν δοθεί η δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να ανοίξουν τον επόμενο κύκλο τους στο Handball έτσι όπως πρέπει είναι έτοιμοι να το κάνουν με μεγαλύτερη γνώση σοφία και εμπειρία.
Κλείνοντας θα ήθελα να πώ ευχαριστώ στον κόσμο της κερκίδας εχθές που μας έδωσε συναισθήματα που τα έχουμε ανάγκη.
Να αναφέρω για την ιστορία τα παιδιά που περισότερο ή λιγότερο για τους δικούς τους λόγους έδωσαν το παρόν σε αυτό το όμορφο ταξίδι αυτην την χρονιά.

Η σειρά ειναι τυχαία!!
ΜΠΛΑΧΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ,   DINDI DENIS,   ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,   ΔΡΙΜΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,   ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΜΑΡΙΟΣ,    ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ,     ΡΟΥΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ,  ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,    ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ,    ΚΟΡΝΤΕΙΡΟ ΓΑΒΡΙΗΛ,    ΤΖΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,    ΛΕΚΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,    ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,   ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,   ΤΑΣΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ,
PINTER ANDREAS.

και αυτούς που δεν τελείωσαν μαζί μας το ταξίδι αυτό τους ευχαριστούμε για όσο βοήθησαν:
Βικέντιος Γιάννης  Ράπτης Ηλίας,  Νείλας Κώστας,  Γκότσης Κώστας

Μην ξεχάσουμε τον Αργύρη Παπαδόπουλο και τον Ανέστη Αποστολίδη που εαν και ήταν με Υποσχετική σε άλλες ομάδες όταν μπορούσαν ήταν στην κερκίδα σαν φίλοι και φίλαθλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια: