Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΜΕ!!

Μετά από απουσία ενός χρόνου η Ανδρική ομάδα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ξανά στα γήπεδα!!

Στο πρώτο αγώνα για το κύπελλο ΕΣΧΑ "Φώτης Μπάβας" αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου (ομάδα Α2 κατηγορίας).

Η διαφορά δυναμικότητας και προετοιμασία ήταν εμφανείς ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Σαφώς πιο έτοιμος ο γηπεδούχος νίκησε 32 -25.

Αυτό όμως που πρέπει να επισημανθεί είναι κάποια πολύ θετικά στοιχεία για την ομάδα μας.
1) το Ρόστερ μας ανέρχεται σε 18 άτομα
2) χωρίς σχεδόν καθόλου προπόνηση ήμασταν ανταγωνιστικοί (2ο ημίχρονο 15 - 18) γιατί φάνηκε ότι το "μέταλλο" και το πάθος υπάρχουν ακόμα.
3)Το κλίμα και η σύμπνοια ήταν σαν να μην σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί αυτή ή ομάδα.


Τώρα εάν βρεθούν ώρες κλειστού και δουλέψουμε πολύ στην φυσική κατάσταση (για πρώτη φορά η εξωτερική εμφάνιση των αθλητών του Πανιωνίου ήταν απογοητευτική - εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί το τμήμα με τόσο υπέρβαρους και ανέτοιμους σωματικά αθλητές στο παρελθόν).
Βέβαια αυτό είναι ένα κομμάτι που μπορεί να διορθωθεί εύκολα εάν δουλέψουμε, αυτό που δύσκολα βρίσκεται και ευτυχώς σε εμάς ακόμα  ¨ΖΕΙ" είναι η στόφα του μαχητή.
Ικανοποιημένος λοιπόν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι αλλά και συνειδητοποιημένος για το μέγεθος της δουλειάς που χρειάζεται.
Πρέπει να σηκώσουμε "μανίκια "  και να πέσουμε με τα "μούτρα" στην δουλειά!!!
Εαν θέλουμε να επαναφέρουμε αυτή την ομάδα στο παλαιότερο κύρος της, που πολλοί μιλούσαν με καλά λόγια για το επίπεδο την αγωνιστικότητα και το ήθος της.

Για την Ιστορία
Διακύμανση σκορ 3-1  4-3  6-4  9-4  13-6  17-7 (τελικό ημιχρόνου)
18 9  21 -11  23-16  27-18  30-20  32-25  (τελικό αποτέλεσμα)
Σκόρερ (Ολυμπιακός Κερατσινίου)ΣΑΜΑΡΑΣ 2 - ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 3 - ΠΟΛΛΑΚΗΣ 4 ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ 3 - ΒΡΕΤΤΟΣ 8 - ΠΕΤΡΑΚΟΣ 2 - ΝΤΕΝΑ 1 - ΜΑΤΘΙΑΔΗΣ 9
Σκόρερ (Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.) ΚΟΝΤΑΚΟΣ 6 - PINTER 1 - ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΣ 2 - ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ 3 - ΑΡΓΥΡΟΣ 1 - ΔΡΙΜΑΛΑΣ 3 - ΛΑΖΑΡΗΣ 3 - ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ 2 - ΓΚΟΤΣΗΣ 2 - ΛΕΚΚΑΣ 2

Το επόμενο Σ/Κ ο επαναληπτικός στον Βύρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: