Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΒΙΚΟΥ

Σήμερα στις 18.00 στο νέο κλειστό της Σαλαμίνας "Νίκος Γραμματικός" η εφηβική μας ομάδα έπαιξε με την αντίστοιχη του Τελαμώνα.
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Τελαμώνα για τα νερά και τις ΜΠΑΝΑΝΕΣ!! που μας πρόσφεραν πολύ όμορφη και χρήσιμη προσφορά!!.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά απο την πλευρά μας με αποτέλεσμα να προηγηθούν οι αντίπαλοι στο σκόρ και για δεύτερο παιχνίδι να κυνηγάμε να καλύψουμε διαφορά τερμάτων.
Σε σχέση όμως με το προηγούμενο αγώνα με το Καματερό είμαστε πιο παθιασμένοι και πιο συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να καλύψουμε την διαφορά και να κλείσουμε το ημίχρονο με 2 γκόλ μπροστά (11 - 9)
Στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε να αντισταθούμε στην προσπάθεια των αντιπάλων να προηγηθούν και παρά το ότι υπήρχαν 2λεπτες αποβολές για αρκετά λεπτά  καταφέραμε σιγά σιγά να πάρουμε μια διαφορά έως και 5 τερμάτων και να ελέγξουμε μέχρι το τέλος το ρυθμό του αγώνα.
Τελικό σκόρ :  Τελαμώνας - Πανιώνιος 19 - 23
Κρατάμε την συνεχόμενη προσπάθεια απο όλους τους παίκτες, το πάθος, την καλή άμυνα, και την συγκέντρωση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού σε κρίσιμα σημεία.
Πρέπει να αποβάλλουμε το αρχικό "μούδιασμα" για 2ο συνεχόμενο αγώνα, το άγχος στην εκτελεστικότητα (πολύ λιγότερο απο το πρώτο παιχνίδι) και συνεχίζουμε......






Δεν υπάρχουν σχόλια: