Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ....


Την Δευτέρα 20 Γενάρη στην κοπή της πίτας του Εραστιτέχνη η πρώτη βράβευση στον Ευθύμη Κτενίδη που έγινε μας γέμισε χαρά και συγκίνηση στο τμήμα Handball.

Είδαμε ένα "δικό μας παιδί" (για την ακρίβεια ΚΑΙ δικό μας!) να βραβεύεται για την προσφορά του ως ομοσπονδιακός προπονητής Αμεα από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την βράβευση για 2 λόγους.
1ος) το αντικείμενο για το οποίο βραβεύθηκε ο Ευθύμης (για μας Θύμιος) 
2ος) Γιατί όσο θυμάμαι εγώ ο Ερασιτέχνης δεν έχει βραβεύσει κανένα παλιό αθλητή του τμήματος για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό ή στο Handball ειδικότερα.....και πιστέψτε με υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ "παλιοί" αθλητές που "δικαιούνται" κατι τέτοιο....δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένους ανθρώπους που δικαιούνται μία τέτοια βράβευση γιατί πρώτον μπορεί να ξεχάσω κανέναν και δεύτερο δεν είναι της παρούσης στιγμής.

Έτσι λοιπόν τουλάχιστον εγώ αλλά και ο έφορος της ομάδος Κος Συμεωνίδης Στέφανος που είμασταν παρόντες στη βράβευση του Θύμιου "μοιραστήκαμε" λίγη απο την χαρά και την συγκίνησή του και εμείς..... 

Μπράβο Θύμιο συνέχισες από τότε με την ίδια Αγάπη, το ίδιο Πείσμα, με υπομονή, επιμονή και ΧΑΜΟΓΕΛΟ την υπόλοιπη ζωή σου και ΠΕΤΥΧΕΣ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: