Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Την Κυριακή 9 Φλεβάρη το πρωί το τμήμα Handball του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.  έκοψε την πίτα του.
Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον φίλο Μιχάλη Κέμο και την "Αρτοποιία ΚΕΜΟΣ"για την χορηγία των πιτών του τμήματός μας.

Παρόντες οι αθλητές του Αντρικού - Γυναικείου - και υποδομών με αρκετές ελλείψεις όμως λόγω φροντιστηρίων - εξεταστικής - τραυματισμών αλλα και αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαμε αμέσως μετά την πίτα στις Γυναίκες και στο τμήμα των  Παμπαίδων Α.





Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας για την παραχώρηση του πολυχώρου "ΓΑΛΑΞΙΑΣ" για την εκδήλωσή μας.


Παρόντες απο πλευράς Διοίκησης Ερασιτέχνη ήταν ο Γεν. Γραμματέας Κος Μιχαηλίδης ο οποίος μας βοήθησε και με τις βραβεύσεις των αθλητών μας, και όχι μόνο (ακολούθησε μετά την αποστολή του Γυναικείου που είχε αγώνα στην Σαλαμίνα)
Βραβεύσαμε αθλητές που την τελευταία Δυετία κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδεση ενώ ταυτόχρονα συμμετείχαν και στις υποχρεώσεις (προπονήσεις - αγώνες) της Αντρικής ομάδας.


Θα βραβεύαμε και άλλους αθλητές μας άλλα έχουν αλλάξει ομάδα λόγω υποσχετικής και μετοίκησης λόγω σχολών και δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας.

Σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε σαν τμήμα την κοπή της  πίτας του τμήματος για να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ των αθλητών μας, των φίλων μας και των παλαιότερων αθλητών, των χορηγών μας,  της διοίκησης του ερασιτέχνη και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 Σήμερα έγινε η πρώτη προσπάθεια, δεν μας απογοητεύει ο μικρός αριθμός συμμετεχόντων, έχουμε μάθει να έχουμε υπομονή και επιμονή στα 40 χρόνια ζωής του τμήματος, τα περισότερα ήταν δύσκολα χρόνια!!

Θα συνεχίσουμε με σκοπό να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα γκρούπ πολλών ανθρώπων που πέρασαν με κάποιο τρόπο απο το τμήμα και θα θέλουν πραγματικά να συμμετέχουν και να βοηθούν ανεξάρτητα απο το εαν μπορούν να είναι παρόντες σε όλες της εκδηλώσεις του τμήματος αγωνιστικές ή μη.





Αρχικά κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή για τον "χαμό" του φίλου μας και συμπαίκτη μας Γιώργου Σαίτη που χάσαμε τόσο ξαφνικά τον Νοέμβριο.
Ενας ελάχιστος φόρος τιμής για τον άνθρωπο, φίλο, συμπαίκτη, προπονητή που άφησε σημαντικό έργο στο χώρο μας!



Παρευρέθηκαν επίσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Κοι:
Στέφανος Συμεωνίδης 
(1ος προπονητής - Ιδρυτής τμήματος - Τωρινός έφορος Αντρικής ομάδας)
Χρόνης Ντάγιος
(Νέος έφορος Γυναικείας ομάδας)  
Γιώργος Βαλασκατζής 
(έφορος Ping pong Πανιωνίου)
Γιάννης Καρυτινός 
(Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος)
Κώστας Αναγνωστόπουλος 
(δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ποιότητα ζωής)
Στέλιος Δημόπουλος
(παλαιός Έφορος Αντρικής ομάδας)
Βασίλης Κολοκούτσας  
(αθλητής της 1ης ομάδας - Προπονητής)
Γιώργος Κρανάκης 
(αθλητής της 1ης ομάδας - Προπονητής)
Κώστας Σκυφτός   
(αθλητής της φουρνιάς του Γιώργου Σαίτη)
Δημήτρης Στραβομύτης 
(Προπονητής Αντρικής Πανελληνίου Γ.Σ. )

























 

Στην συνέχεια κόψαμε την πίτα μας ανα τμήμα ξεκινώντας απο τις Γυναίκες μας!

















 Κατόπιν ακολούθησε το αντρικό τμήμα και μετά οι αθλητές των υποδομών οι γονείς και οι φίλοι!






Σίγουρα σαν πρώτη απόπειρα υπήρχαν λάθη, ελλείψεις παραλήψεις.
Τίποτα απο όλα αυτά δεν έγινε εσκεμένα.


Σκοπός μας είναι μέσα στον Μάρτιο να γίνει ένα τουρνουά δημοτικών σχολείων της Ν. Σμύρνης σε συνεργασία του Δήμου του Πανιωνίου και της Ομοσπονδίας στην μνήμη του Γιώργου Σαίτη.



Πιθανόν να ακολουθήσει μέσα στον ίδιο μήνα ή τον Απρίλιο βράβευση της πρώτης ομάδας απο τον Ερασιτέχνη με σκοπό την συσπείρωση παλίων φίλων γύρω απο το τμήμα και έπεται συνέχεια....

Όρεξη για δουλεία υπάρχει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: