Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Έχουμε κλείσει 3 εβδομάδες προετοιμασίας για την αγωνιστική χρονιά 2015 - 2016.
Μια χρονιά που ξεκίνησε με αβεβαιότητα, προβληματισμό στο εαν έπρεπε να προσπαθήσουμε, επιφυλακτικότητα και φυσικά ανασφάλεια.

Εαν και το πιό σημαντικό θέμα (ο χώρος προπόνησης - τέντα στο Αρτάκης) παραμένει θολό, κάποια άλλα θέματα σημαντικά και αυτά δρομολογήθηκαν ή πρόκειται να δρομολογηθούν.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το τμήμα (και δεν είναι λίγοι) με επικεφαλής τον νέο έφορο της ομάδας τον Κο Τρύφωνα Ζωγραφίδη έχουν καταφέρει κάποια μικρά αλλά σημαντικά για εμάς πράγματα.

Επίσημα η έδρα της ανδρικής ομάδας είναι το Δημοτικό γήπεδο του Βύρωνα.
Μία προπόνηση στο Μοσχάτο σε κλειστό κάθε Τετάρτη στις 22.30 μ.μ (έτσι για να μην ξεχνάμε τις παλιές καλές συνήθειες)
Κάλυψη προπονητικού υλικού (επετειακά μπλουζάκια) και εμφανίσεις και ρούχα αποστολής
Νερά , υλεκτρολύτες και σνάκ μετα τις προπονήσεις (τις περισότερες απο αυτές)
Συνεργασία με ιατρικό τίμ για καλύτερη ιατροφαρμακευτική κάλυψη (για την ακρίβεια για πρώτη φορά ιατρική κάλυψη) και με  άλλους τομείς ιατρικής (ρεφλεξιολόγος - ψυχολόγος)
Και από ότι φαίνεται θα υπάρχει συνεχόμενη προσπάθεια σε όλους τους τομείς (χορηγίες - παροχές - προπονητικό υλικό)



Εαν και ο ερασιτέχνης μετά τις εκλογές πιέσει τον Δήμο για την συνχρηματοδότηση της τέντας στο Αρτάκης και δεν παραμείνει μόνο σε απλές επαφές γύρω απο το θέμα, αφού   γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο έργο και από τον Δήμο εξαρτάται και χρονοβόρο είναι απο πλευράς αδειοδότησης αλλά και απο πλευράς κατασκευής. 
Αυτή την στιγμή η ενημέρωση που έχουμε απο τον Κο Αφεντουλίδη (μέλος του ΔΣ) που ασχολήθηκε με το τεχνικό κομμάτι - και ουσιαστικά εκει τελειώνει και η δική του συνεισφορά - είναι ότι εκρεμμούν κάποιες διευκρινήσεις απο την πολεοδομία τεχνικής φύσεως για τον τρόπο και την δυνατότητα κατασκευής  (σε συνάντηση που είχε ο έφορος του τμήματος με δικό μας πολ. μηχανικό και τον Κο Αφεντουλίδη την προηγούμενη εβδομάδα στο γήπεδο για τις παραπάνω διευκρινήσεις προς τον έφορό μας)

Πρέπει τώρα η διοίκηση του συλλόγου να ασχοληθεί με όλες τις γνωριμίες που έχει και να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του Δήμου πιέζοντας καθημερινά για την κατασκευή.

Ας μην ξεχνάμε ότι  η όλη η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος στην κοινή συζήτηση - έναρξη της προετοιμασίας βασίστηκε στην υπόσχεση της διοίκησης για τη Τέντα και στην αποδοχή απο πλευράς διοίκησης ότι είναι το μόνο που μπορεί να γίνει στη παρούσα φάση για αυτό το τόσο αδικημένο τμήμα!

Εαν επιτευχθεί και αυτό τότε σιγά άλλα σταθερά θα αρχίζουν να μπαίνουν βάσεις για σωστή οργάνωση και δουλειά με σωστές προυποθέσεις.

ΥΓ -1. ένα ευχαριστώ στον Κο Ανθουλάκη Γιάννη γιατί στην ανοιχτή πρόσκληση στις 31 Αυγούστου για την συζήτηση ΔΣ - αθλητών για το εαν θα μας στηρίξει ή όχι ο ερασιτέχνης που ήταν ανοιχτή σε όλους τους ευαισθητοποιημένους Πανιώνιους φιλάθλους ήταν ο ΜΟΝΟΣ που παρευρέθηκε εκεί.
Προφανώς όλοι οι υπόλοιποι που απο τον Μαιο έλεγαν ότι η αδικία στο τμήμα δεν θα περάσει έτσι ήταν καλυμένοι απο τις εξελίξεις (?) που υπήρξαν έως τις 31 Αυγούστου.

ΥΓ - 2 Εαν ήταν και κάποιος άλλος που δεν τον είδαμε παρακαλώ να μας ενημερώσει για την αποκατασταση της αλήθειας και για να ζητήσουμε συγνώμη.

Μόνοι μας είμασταν και μόνοι μας θα πορευτούμε!!!

Επίκαιρο και ταυτόσημο σε συνδυασμό με τον εορτασμό του ιστορικού αυτού συλλόγου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: