Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

Αρχικά  καλή χρονιά με υγεία και δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο!!
Ευχόμαστε το 2016 να δώσει την δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να γίνουν καλύτεροι και πιό δημιουργικοί.

Ξεκινάμε την νέα χρονιά με κάποιες καλές προυποθέσεις αλλά και με αβεβαιότητα.
Στο διοικητικό κομμάτι τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους.
Εχει γίνει αρκετή δουλειά αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα!
Ο στόχος είναι σιγά σιγά να γίνει κατανοητό σε όλους ότι το τμήμα δεν επαναλειτούργησε απλά για να υπάρχει στον σύλλογο αλλά για να μεγαλουργήσει πάλι!
Προσπαθούμε να περάσουμε στους αθλητές στους γονείς και στους φίλους του τμήματος ότι κάτι νέο δημιουργείται.
Σοβαρά, αργά, σταθερά να μπορέσει το τμήμα να λειτουργήσει υποδομές- ανάπτυξη, ανδρική ομάδα, να καθιερώσει ένα τρόπο δουλειάς και να εξασφαλίσει τις προυποθέσεις που χρειάζονται για να λειτουργήσει σε εππίπεδο υψηλού ανταγωνισμού.
Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα....


Λειτουργούμε με ένα προπονητή και θα πρέπει σιγά σιγά να δημιουργηθεί μία καλή προπονητική ομάδα,
Ήδη θα γίνουν για πρώτη φορά εργομετρικές μετρήσεις σε Ανδρική και Παιδικό (σε συνεργασίαμε τον Κο Θωμάκο) για να αξιολογήσουμε το επίπεδο των αθλητών μας και να οριοθετήσουμε τον τρόπο και το είδος της δουλειάς που πρέπει να γίνει σε προπονητικό εππίπεδο, διατροφή κλπ.
Ξεκίνησε και λειτουργεί σε σοβαρό εππίπεδο ένα άλλο σημαντικό κομμάτι η ιατρική κάλυψη, καταγράφουμε και ελέγχουμε πλέον κάθε τραυματισμό έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για κάθε αθλητή μας.
Ξεκίνησε η προσπάθεια  να δημιουργήθει μία εικόνα μέσα στο χώρο του αθλήματος ότι το τμήμα λειτουργεί με άλλη νοοτροπία
Η εκδρομή στις 30/12 στο Άργος για φιλικούς αγώνες πρωί - απόγευμα με τις ομάδες παμπαίδων - παίδων του Διομήδη (με τον φίλο και συνοδοιπόρο Γιώργο) μας άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις...
Επίσης δείχνει πλέον ότι καταστάσεις όπως αυτές που βιώσαμε την αγωνιστική περίοδο 2012 -2013 με την Ανδρική ομάδα (μηδενισμός γιατί δεν κατέβηκε σε αγώνα στην Πάτρα εκτός και του στοίχισε την άνοδο σε Α2) δεν πρόκειται να ξανασυμβούν!!

Σιγά σιγά πιστεύουμε ότι θα γίνει κατανοητό σε όλους τους αθλητές μας ότι αγωνίζονται σε έναν (το να πώ στον Πρώτο ίσως φανει εγωιστικό) απο τους ιστορικότερους συλλόγους που διακατέχεται από εππίπεδο και άποψη για τον αθλητισμό και τον αντιλαμβάνεται σαν κοινωνική προέκταση στενά συνδεδεμένη με την ποιοτική βελτίωση του ανθρώπου και όχι μόνο με τα αθλητικά αποτελέσματα, και είναι τιμή του που συμμετέχει σε αυτό.

Βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι επηρεάζει την ψυχολογία και την κοινή γνώμη.
Λέω λοιπόν ότι αυτή την στιγμή ΟΛΟΙ κοιτούν την βαθμολογία και βλέπουν 1 βαθμό.

Κανείς δεν βλέπει 20 άνδρες που έχουν να κάνουν προπόνηση απο τις 28/12 όχι γιατι δεν θέλουν αλλά γιατί δεν έχουν χώρο να κάνουν (εορτές - κρύο - αργίες), κανείς δεν βλέπει αθλητές μας που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες με αξιόλογη πορεία - ένα κεφάλαιο σημαντικό για εμάς, κανείς δεν ξέρει για τις συνθήκες που προετοιμάζεται η παιδική ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο (είναι η αμέσως επόμενοι αθλητές που θα στελεχώσουν την ανδρική) και σε σύγκρισημε τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας που δουλεύουν σε κλειστά είναι ανταγωνιστική και πρωταγωνιστεί.

Για όλους εμάς που ξεκινήσαμε αυτή την διαδρομή το όραμα είναι ένα....
Κάποια στιγμή όλοι οι αθλητές μας (γεννημ 1992 έως 2001) να είναι στην ανδρική ομάδα με χώρους προπ. στη Ν Σμύρνη να "αγωνίζονται και να τιμούν το σήμα" και να μαζέψουν γύρω τους ΟΣΟΥΣ πιστεύουν ότι η διαδρομή, ο τρόπος και ο αγώνας στην ζωή είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και όχι μόνο το αποτέλεσμα.

Αυτή την στιγμή όμως στο γηπεδικό ζήτημα τίποτα δεν έχει αλλάξει....
Κάθε Τετάρτη 22.40 μμ έως 23.45 σε ένα κλειστό στο Μοσχάτο με ένα τέρμα και χωρίς κόλλα με τις μπασκέτες να μην μετακινούνται (παντού τα ίδια!!!) κάνουμε την μοναδική προπόνηση σαν Ανδρικό...Επόμενη προπόνηση εαν μπορεί ο Ηλυσιακός (και ο φίλος Ζαχαράκης), ο Ολυμπιακός (και ο φίλος Ανταλής), ο Εσπερος (και ο φίλος Θανάσης)..........

Ο Σύλλογος μας πρέπει και οφείλει χρησιμοποιώντας το "βαρύ" σήμα και όνομα να δώσει λύση στο προπονητικό .......
Το οφείλει βάση υπόσχεσης στα παιδιά που 31/8 είπαν ότι ξεκινάνε με την προοπτική μιάς Τεντας....που ποτέ δεν ήρθε....γιατί όλοι γνώριζαν ότι δεν μπορεί να έρθει......χρόνια τώρα.....
Ακόμα και κάποιες προπονήσεις στύλ Μοσχάτου σε κλειστούς χώρους στη Ν Σμύρνη θα βοηθούσαν....
Καλύτερη επίστρωση στο Ανοιχτό...
Βελτίωση στο χώρο κάτω απο τις κερκίδες του ποδοσφαίρου και δυνατότητα να μπει τέρμα και να γραμμογραφηθεί.....
Συνεργασία με την ΟΧΕ.....
Δεν ξέρω τι άλλο άλλα πρέπει να κινητοποιηθούν ΑΜΕΣΑ....
 Όση δουλειά και να κάνουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με την επιβίωση του τμήματος ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ!!!!!

Κλείνοντας θα αναφέρω ότι την μεταγραφική περίοδο των Χριστουγγένων η ομάδα θα δυναμώσει.....

Εμείς ότι πρέπει να κάνουμε το κάνουμε αλλά δεν φτάνει για να μας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση (όχι με θετικά αποτελέσματα) ότι δημιουργούμε σε ένα σύλλογο που εκτιμάει αυτό που κάνουμε και μας βοηθάει και αυτός με τις δικές του δυνάμεις......

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: