Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Φτάσαμε στην 3η αγωνιστική της Α2 για να απολαύσουμε τους καρπούς μιας σοβαρής δουλειάς που ξεκίνησε από τις 25 Αυγούστου.
Από την πρώτη ημέρα οι αθλητές μας έδειξαν ότι έχουν γυρίσει σελίδα στην μιζέρια και την κακομοιριά των προηγούμενων πρωταθλημάτων.
Προφανώς η Α2 ήταν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κίνητρο για αυτά τα παιδιά!
ΔΟΥΛΕΨΑΝ. Δούλεψαν πολύ!
Καθημερινή προπόνηση για 2,5 μήνες!
Παρόντες ΟΛΟΙ στο βαθμό που μπορούσαν υπερέβαλαν εαυτούς.
Ομως η αρχικές αγωνιστικές δεν τους δικαίωσαν....
Συνέχισαν να δουλεύουν και τελικά ήρθε η χαρά της ΝΙΚΗΣ.....
Οπως τους έχω πει πολλές φορές ο πιο σημαντικός στόχος έχει επιτευχθεί.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ!
Δουλεύουν "επαγγελματικά" σοβαρά με ευχάριστο κλίμα χωρίς να ασχολούνται με τα χρόνια προβλήματα του τμήματος με την "αδικία" την "γηπεδική προσφυγιά" την "έλειψη αναγνώρισης" .

Τα έχουν αφήσει όλα αυτά πίσω τους όχι γιατί δεν τους πονάνε άλλα γιατί δεν τους βοηθούν να "εξελιχθούν, να "μεγαλώσουν" χαντμπολικά.
Δεν πετάμε στα σύνεφα ότι η χρονιά είναι εύκολη και ότι οι νίκες θα μας "δοθούν"
Ξέρουν πλέον τα παιδιά ότι για να γεύονται την χαρά της νίκης χρειάζεται τρομακτική δουλειά και εαν καταφέρουμε να την διατηρήσουμε θα την ξαναγευτούμε.
Εγώ απο την πλευρά μου θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την  προσπάθειά τους μέχρι τώρα και να έχουν την υγεία τους για να μπορέσουν να διεκδικήσουν ότι μας αναλογεί.

ΥΓ 1. Διαβάζοντας εχθές την δυσάρεστη εξέλιξη με το τμήμα Βόλλευ του συλλόγου μας μου ήρθαν στο μυαλό καταστάσεις και ξανάνοιωσα συναισθήματα που σημάδεψαν τη ζωή μου και την ζωή των αθλητών μου.
Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε ΟΛΟΙ δικαίωμα στην προσπάθεια
ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ σε αυτον τον ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Κοι υπεύθυνοι σταθείτε στο ύψος της ιστορίας αυτού του συλλλόγου!!
ΥΓ 2. Κορίτσια του Βόλλευ μην αφήσετε να σας κυριέψει η απογοήτευση και η αδικία!! Συνεχίστε να μάχεστε κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες!!......Αυτό είναι το ιδεώδες που πρεσβευει αυτός ο Σύλλογος και πρέπει να το μεταδίδουμε σε ΟΛΟ τον κόσμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: