Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΡΙΚΟ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στον 4ο αγώνα για την φετινή περίοδο η αντρική μας ομάδα αντιμετώπισε την Αλκυών Δρεπάνου εντός έδρας και νίκησε με 23 - 20.
Στην αρχή του 1ου ημιχρόνου η ομάδα μας ξεκίνησε παίζοντας καλή άμυνα επέβαλε το παιχνίδι της και εαν πρόσεχε την εκτελεστικότητά της στον αιφνιδιασμό θα είχε ευκολότερο έργο στην συνέχεια. Όμως για άλλη μια αγωνιστική αυτό δεν το καταφέραμε. Ετσι το σκόρ μέχρι το 23ο λεπτό ήταν 7 - 5.
Από το 23ο λεπτό όμως αν και ο αντίπαλος είχε 2 δύλεπτα με επιπόλαια λάθη και βιαστικές επιλογές δεν διευρύναμε το σκόρ αλλά αντίθετα δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει (11 - 9 ημίχρονο). Στο 2ο ημίχρονο με ένα πολύ κακό πρώτο 10λεπτο  (επιμέρους σκορ 1 - 5) χωρίς καλές ατομικές άμυνες, άρα και χωρίς αιφνιδιασμούς και με έλλειψη σκέψης στην επίθεση φτάσαμε έως το 45ο λεπτό να είμαστε πίσω με 3 γκόλ διαφορά. Απο το σημείο εκείνο και μετά αντιδράσαμε με μερικές καλές άμυνες και γρήγορα γκόλ το παιχνίδι ήρθε στα ίσα και κύλησε έτσι μέχρι το 54ο λεπτό. Απο εκεί και μετά δεν δεχθήκαμε γκολ αλλα και είχαμε λύσεις στην επίθεση και στον αιφνιδιασμό έτσι με ένα επιμέρους σκόρ 4 - 0 τελείωσε το παιχνίδι. Για έναν ακόμα αγώνα οι Τ/Φ μας αν και παίζουν μοιρασμένα τα ημίχρονα έχουν σταθερά πολύ καλή απόδοση παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Σημαντική βοήθεια από τον Κεραμιδά που εαν και είχε πρόβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα έπαιξε 60 λεπτά και βοήθησε σημαντικά. Επίσης οι Ρούντος, Λέκκας, Γκότσης και Σακελαριάδης σε κάποια χρονικά σημεία βοήθησαν σημαντικά.
 Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Έσπερο.

Τα 10λεπτα 

2 - 1, 5 - 4, 11 - 9 (α ημιχρ.), 12 - 14, 18 - 18,  23 - 20 (τελικό).
Διαιτητές: Ανταλής - Λεφάκης.  
Πέναλτυ   1/2  -  0/2
2λεπτες   1 - 3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
ΝΕΙΛΑΣ 1, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ 1, ΠΕΡΛΟΡΕΝΤΖΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ 2, ΡΟΥΝΤΟΣ 5, ΤΖΑΝΟΣ ( Τ/Φ), ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ 3, ΝΤΙΝΤΗΣ 1, ΓΚΟΤΣΗΣ 3, ΚΟΡΝΤΕΙΡΟ (Τ/Φ), ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ 1, ΛΕΚΚΑΣ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: