Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ DUKE

Σε ένα πανέμορφο τελικό με μεγάλη αγωνία απο την αρχή έως το τέλος η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ιωνικό Ν.Φ (και οι δύο αήττητοι μέχρι τον τελικό) και πήρε την πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.
Συχγαρητήρια και στους δύο φιναλίστ για το θέαμα πού μας χάρισαν.
Αγωνιστικά κατα την προσωπική μου άποψη δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, κυρίως στο θέμα του σκοραρίσματος.
Αυτά όμως δεν έχουν πολύ σημασία αυτή την στιγμή το σημαντικό είναι πως αυτά τα παιδιά βρίσκονται σε καλό δρόμο και εαν συνεχίσουν έτσι και ο Σύλλογος τα βοήθήσει (μία συζήτηση που εκρεμμεί απο το site μας) μπορουν να προσφέρουν σημαντικά πράγματα στον Πανιώνιο και στο άθλημά μας.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΟΙ !!



























 
Πολυτιμότερος παίκτης στο τουρνουά DUKE (ψηφοφορία απο όλους τους προπονητές) βγήκε και βράβεύθηκε ο άθλητής μας Θοδωρής Μπαξεβανίδης στην φωτόγραφία με τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά (Ιωνικός) και τον ομασπονδιακό προπονητή Κο Παναγιώτη Ιατρούδη





Ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή μας Καρασαββίδη Γιώργο για την δουλειά που έχει κάνει και για το "στύλ του χαντμπολίστα¨ (σε όλους τους τομείς ήθος, αγωνιστική συμπεριφορά) που τους ¨δείχνει "ότι μπορούν να ακολουθήσουν.

Ευχάριστο ήταν ότι στις κερκίδες υπήρχαν από όλες τις κατηγορίες του συλλόγου μας αθλητές, γονείς και φίλοι.
Επίσης η χαρά μας μετα τον τελικό συνεχίστηκε παρακολουθώντας και τον αθλητή μας Κώστα Τζάνο να αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής παίδων.
























Τέλος μπράβο στον Δούκα για την ολοκλήρωση ενός ακόμα επιτυχιμένου DUKE πολύ καλό ήταν που οι μικροί αθλητές είδαν Εθνικές Ομάδες και Συλλόγους με επιτυχίες να αγωνίζονται "δίπλα τους"

Και του Χρόνου ακόμα καλύτερα!!
καλή χρονιά σε ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: