Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΘΛΗΤΩΝ

Έχοντας διανύσει το 1/3 της χρονιάς καλό είναι να προσδιορίσουμε το βαθμό συμμετοχής μας στην συνολική προσπάθεια του τμήματος.
Κατ' αρχάς να σημειώσω ότι θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερο αριθμό προπονήσεων στο γήπεδο αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που θα το θίξουμε κάποια άλλη στιγμή.

Οι παρουσίες αναφέρονται σε προπονήσεις, φιλικά προετοιμασίας, αγώνες Αντρικού και Εφηβικού απο την αρχή της αγωνιστικής αυτής χρονιάς εως σήμερα.
Απο το τμήμα των παίδων οι παρουσίες του αθλητή Τζάνου είναι προσεγγιστικές γιατί αναφέρονται σε κάποιες απο τις προπονήσεις των παίδων.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι παρουσίες στην προπόνηση απο τραυματίες δεν είναι περασμένες σε αυτόν το πίνακα (όχι οτι δεν είναι σημαντικές) αλλά στην παρούσα ενημέρωση θέλουμε να δούμε την αγωνιστική συμμετοχή.

Χρειάζεται μία "μικρή" προσπάθεια στην αύξηση των ποσοστών από 58 έως 64% και μία "μεγαλύτερη" προσπάθεια στην αύξηση των ποσοστών από 51 έως 58% για να έχουμε στο minimum ποσοστό των 65% και πάνω  το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών (15/20).
Το συγκεκριμένο ποσοστό (65%) είναι προυπόθεση για μία ομάδα που θέλει να δουλεύει με σοβαρότητα και δυνατότητα βελτίωσης πόσο μάλλον για εμάς που ο μικρός Μ.Ο. ηλικίας απαιτεί πολύ περισότερη δουλειά πάνω σε όλους του τομείς.

Ετσι θα έχουμε μία ομοιογένεια και πολλές εναλλακτικές στους αγώνες μας (αναλογικά με τον κάθε αθλητή) σε επίππεδο φυσικής κατάστασης,  τεχνικής και τακτικής προετοιμασίας.

Υπομονή , Επιμονή και ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!
Καλή Συνέχεια σε όλους μας με ΥΓΕΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: